Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/finance/public_html/plugins/system/settings/settings.php:39) in /home/finance/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/parameter.php on line 107
Долінський Леонід Борисович - Кафедра фінансів НаУКМА
Україна, 04655, м. Київ, вул. Г. Сковороди, 2 корпус 6, кім. 410, тел.(044)425-60-42, 425-77-37 (факс)

Долінський Леонід Борисович

Доктор економічних наук, доцент. Професор кафедри фінансів

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: https://www.facebook.com/leonid.dolinsky


Стаж науково-педагогічної діяльності більше 20 років.

  • У НАУКМА викладає дисципліни:

    «Моделювання та управління фінансовими активами» (бакалаврат);
    «Фінансова математика та моделювання фінансових інструментів» (магістратура).

Консультант та бізнес-тренер у сфері фінансового менеджменту. Сертифікований НКЦПФРУ викладач з питань фондового ринку та корпоративного управління.

Сфера наукових інтересів: фінансовий менеджмент, інвестиційний менеджмент та ризик-менеджмент; інвестиційний аналіз та оцінювання цінних паперів; кредитний аналіз та оцінювання надійності боргових зобов’язань.

Професійна діяльність:

  • Член Президії Асоціації фахівців оцінки України. Сертифікований ФДМУ експерт-оцінювач. Сертифікований НКЦПФРУ фахівець з торгівлі цінними паперами.
  • Член Наглядової ради (незалежний директор за напрямом ризик-менеджмент) КРИСТАЛБАНК. В минулому директор з розвитку бізнесу Рейтингового агентства, член Методологічної ради Міністерства фінансів України.
  • Автор-укладач та викладач дисциплін «Фінансова математика», «Аналіз, моделювання та управління фінансовими інвестиціями», «Моделювання інструментів фондового ринку», «Портфельне інвестування та управління активами», «Ризик-менеджмент у фінансовій сфері», «Методи та моделі управління ризиками», «Державні запозичення на фінансових ринках» тощо.
Автор і співавтор більш ніж 140 наукових, науково-практичних та навчально-методичних публікацій (з них: 2 одноосібні монографії, 4 навчальних посібника, 7 авторських свідоцтв на винаходи).
 
You are here: Головна Study Teachers Долінський Леонід Борисович