Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/finance/public_html/plugins/system/settings/settings.php:39) in /home/finance/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/parameter.php on line 107
Кафедра фінансів НаУКМА — Вступ: Ph.D. програми - Кафедра фінансів НаУКМА
Україна, 04655, м. Київ, вул. Г. Сковороди, 2 корпус 6, кім. 410, тел.(044)425-60-42, 425-77-37 (факс)

Вступ на магістратуру: правила та умови

Набір на магістерську програму за спеціальністю "Фінанси" здійснюється на підставі загальних правил вступу до Національного Університетиу "Києво-Могилянська Академія". Термін навчання становить 2 роки. Навчання відбувається двома робочими мовами університету: українською та англійською.

Зарахування на магістерські програми відбувається за результатами вступних випробувань: письмового іспиту зі спеціальності (фінанси), іспиту з української мови та тестування з англійської мови.

Прийом документів триватиме з 23 червня по 6 липня включно. Вступні випробування відбуватимуться з 9 по 20 липня.

Ви можете ознайомитися з повним переліком необхідних документів та умов, а також завантажити заяву-анкету вступника на магістерські програми. Більш докладну інформацію про особливості вступу Ви зможете знайти на веб-сторінці приймальної комісії НаУКМА.

Національний Університет "Києво-Могилянська Академія" - це перший ВНЗ України, що запровадив експериментальні програми наукової освіти західного рівня - Ph.D. (доктор філософії). Підготовка та дослідницька діяльність в рамках таких програм має суттєві відмінності порівняно із аспірантурою і надає науковцю більше можливостей для самовдосконалення та виходу у світову наукову спільноту.

Ph.D. програма з фінансів, заснована у 2008 році, є однією з трьох перших програм цього стандарту в Україні. Девіз нашої програми - "Learning by doing research" ("Навчатися досліджуючи") - втілюється на практиці у роботах та публікаціях наших докторантів та діяльності Фінансово-економічної лабораторії. Тривалість програми - 4 роки.

Ви можете детальніше ознайомитися із особливостями структурованих докторських програм на сайті Докторської Школи НаУКМА. Крім того, просимо звернути увагу на умови вступу на Ph.D. програми на 2011 рік та відмінності між традиційною аспірантурою та Ph.D.-програмами. Вступ на програму з фінансів здійснюється на загальних підставах.