Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/finance/public_html/plugins/system/settings/settings.php:39) in /home/finance/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/parameter.php on line 107
Кафедра фінансів НаУКМА — Візит делегації з Бергенського Університету - Кафедра фінансів НаУКМА
Україна, 04655, м. Київ, вул. Г. Сковороди, 2 корпус 6, кім. 410, тел.(044)425-60-42, 425-77-37 (факс)

Університет Бергена

Візит делегації з Бергенського Університету

15-16 травня 2017 року відбулась робоча зустріч представників НаУКМА та представників Бергенського Університету (UiB) - декана факультету соціології Кнута Хеланда, професора Девіда Віта та радника Єви Свенсон, яка відповідає за міжнародну кооперацію.

НаУКМА представляли Президент НаУКМА Андрій Мелешевич, голова Вченої ради, завідувач кафедри Могилянська школа журналістики Сергій Квіт, віце-президент з наукової роботи та інформатизації Тетяна Ярошенко, завідувач кафедри фінансів Ірина Лук’яненко та начальник відділу міжнародного співробітництва Лариса Човнюк.

Зустріч було присвячено обговоренню результатів Міжнародного проекту «Extended Learning of Economics with Dynamic Modeling» та визначенню напрямів подальшої співпраці та можливостей отримання подвійних дипломів на рівні PhD та магістрів. Цей проект передбачає багатовекторність кооперації та залучення студентів, аспірантів та викладачів до наукової та освітньої співпраці з UiB.

Проект неодноразово був високо оцінений норвезькими партнерами. Так, у 2014 році НаУКМА відвідала прем’єр-міністр Норвегії Ерна Солнберг, яка відмітила важливість даної співпраці та її результати. 15 травня відбулась офіційна зустріч у Посольстві Королівства Норвегії в Україні, під час якої надзвичайний і повноважний посол Норвегії в Україні Оле Торйе Хорпестад акож відзначив значущість та ефективність реалізації даного проекту.

Також в процесі візиту до України відбувся виступ професора Девіда Віта на відкритому дослідницькому семінарі Національного банку України. Викладачі, аспіранти та студенти НаУКМА змогли розширити своє розуміння сучасних підходів щодо моделювання складних економічних систем та взяти участь в обговоренні актуальних питань фінансової політики в Україні.

Ви тут:Головна Міжнародна співпраця Університет Бергена Візит делегації з Бергенського Університету