Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/finance/public_html/plugins/system/settings/settings.php:39) in /home/finance/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/parameter.php on line 107
Увага! Обмін та стажування для студентів від UniCredit! - Кафедра фінансів НаУКМА
Україна, 04655, м. Київ, вул. Г. Сковороди, 2 корпус 6, кім. 410, тел.(044)425-60-42, 425-77-37 (факс)

Увага! Обмін та стажування для студентів від UniCredit!

UniCredit розпочинає відбір до третьої програми обміну «навчання за кордоном». Конкурс пропонує 22 грантів для всіх студентів. Заявки приймаються від кандидатів, які навчаються в або бажають відвідати наступні країни: Азербайджан, Боснія і Герцеговина, Росія, Сербія та Україна. Гранти призначені для обміну на період за кордоном на термін до шести місяців, з січня 2014 з березня 2015 року. Кожен переможець буде отримувати щомісячну стипендію в розмірі € 700 на весь термін дії періоду за кордоном.

Детальніша інформація:http://www.unicreditanduniversities.eu/index.php/en/fellow/show/fellow_id/12

 

UniCredit відриває програму обміну та стажування. Конкурс пропонує 22 грантів для магістрів, щоб провести 3-місячні стажування в UniCredit за кордоном в одній з наступних країн: Австрія, Болгарія, Чехія, Німеччина, Угорщина, Італія, Польща, Румунія, Росія, Сербія та Україна. Кожен переможець буде отримувати щомісячну стипендію в розмірі € 700 на весь період стажування за кордоном. Крім того, переліт та всі витрати, пов’язані із отриманням візи, будуть повністю оплачені фондом.

Детальніша інформація:http://www.unicreditanduniversities.eu/index.php/en/fellow/show/fellow_id/26

You are here: Головна Довідкова інформація Можливості практики Увага! Обмін та стажування для студентів від UniCredit!